
שפה 🇮🇱 עברית
מגיבים ושוכרים
שוכרים
מחיקת החשבון שלך
מחיקת החשבון שלך 
אתה יכול למחוק את החשבון שלך בכל עת עם FastComments כאן.
נמחק מיד את כל הנתונים שלך, יחד עם התגובות אם תאמר לנו בטופס.
אם אתה מנהל אתרים איתנו, זה גם יבטל את המנוי שלך.
שים לב ש-FastComments מתמקד בפרטיות ומתחייב לשמור על הנתונים שלך בטוחים. אנחנו לא מוכרים שום מידע משתמש לצדדים שלישיים.
הערה לדיירים
אם אתה בעל חשבון אז זה ימחק את כל הדייר, את כל התגובות ואת כל המשתמשים!!! זה לא ניתן לשחזור.
ביטול המנוי שלך 
אתה יכול לבטל את המנוי שלך בכל עת ולשמור את החשבון שלך פתוח להפעלה מחדש. אלא אם צוין אחרת, נשמור את הנתונים שלך עד שנתיים.
אתה יכול לבטל את החשבון שלך כאן.
אתה יכול להפעיל מחדש את החשבון שלך על ידי הזנה מחדש של פרטי החיוב שלך החשבון שלי -> פרטי חיוב.
אם יש לך חשבונית באיחור, היא תחויב בזמן זה. אתה יכול לראות חשבוניות בהיסטוריית חיוב.